Dagens lille tips: Makeup primer for store porer

Hei!

Da er det 8 måneder og vel så det siden jeg sist postet et innlegg. Det kommer aller mest av at jeg har begynt å skrive igjen, altså skrive på romanserien min. Og da har bloggen desverre måttet vike. Men tenkte jeg ville stikke innom i dag, og gi et lite skjønnhetstips som jeg akkurat har oppdaget, nemlig en koreansk primer, som faktisk gjør jobben med å skjule/dempe synligheten av store porer (som jo kan være et problem for særlig oss over 40). 

Denne er fra Innisfree, og jeg kjøpte den på ebay for rundt 63 norske kroner. Det kan finnes en del useriøse selgere på ebay, så det er greit å holde seg til selgere man vet er trygge. Så HER er i hvert fall linken til der jeg kjøpte min. 

Aaaanyways, et kort innlegg der altså, men håper tipset var nyttig. Håper alle har en fin dag. Her regner det- men det er jo en perfekt dag å vaske litt og skrive et blogginnlegg på. 
 

Ønsker dere alle en superfin torsdag!:)

#beauty #skjønnhet #primer #storeporer #blurringprimer #sminke #makeup #makeuptips

Én kommentar

sassypixels

30.03.2017 kl.19:26

Ohh!

Var i Korea selv på utveksling ikke så lenge siden..og hamstret så masse fra innisfree!

Anbefales skikkelig!

lykkemisjonen

30.03.2017 kl.20:30

sassypixels: Å, så moro! Da hadde jeg gått litt bananas også, tror jeg ;) Har imidlertid funnet en del Koreansk sminke på ebay. Ikke prøvd så mye fra Innisfree før nå, men denne primeren gir mersmak ;)

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

41, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits