Siden sist


Hei!

Her kommer et livstegn. Beklager til alle dere som har vært inne her og ikke fått noen nye innlegg på nærmere et år! Altså, det har vært så mye å henge fingrene i at bloggen har måttet bli nedprioritert. Har rett og slett ikke hatt tid eller overskudd til å skrive noe her. Men her kommer noen bilder som oppsummerer litt av det som har skjedd det siste året. Satser på at et bilde virkelig sier mer enn tusen ord:

Blant aktiviteter som har stått på programmet dette siste året kan nevnes tivoli med min bestis fra barneskolen, London-tur (med fotballkamp på White Heart Lane der laget mitt, Tottenham, vant), julemarked, julaften med familien, for første gang med vesle niesen min, juletrefest, Disney on Ice, salg av leilighet og kjøp av hus (!), bryllup (til fetteren min og hans kjære), 17.mai og 3 årsbursdagen til vesla i huset, samt to andre bursdager (vi snakker tre helger på rad her altså).

Og her kommer en liten bildekollage fra den siste måneden (sånn cirka, haha).

Jeg har så smått begynt å forberede meg på å skrive igjen til høsten, da skal 3 åringen vår begynne i barnehage, så da får jeg kanskje litt mer energi og tid for meg selv til å skrive igjen. For de som ikke vet det, er drømmen min å skrive bok og bli publisert forfatter, og jeg var nær ved å få utgitt en bokserie da jeg fikk ME for 10 år siden. Men har aldri gitt opp troen og håpet om at jeg skal skrive den en dag, for den er i hodet mitt fortsatt og krever å bli skrevet ;)

Anyyyways, tusen takk til alle som stikker innom bloggen, håper dere har en kjempefin sommer :)

Vi snakkes (litt oftere nå ;) ) 

 

#huskjøp #sidensist #kreativitet #skriving #skrivebok #forfatterdrømmen #tivoli #glede #shopping #London #WhiteHeartLane #TottenhamHotspur 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

41, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits