Kreativitet: 70 års gave

Hallo alle sammen!

Long time no see. Håper dere har hatt en fin sommer, på tross av litt eh...variabelt vær. Ville bare poppe innom kjapt før vi reiser i tantes 70-årslag og si hei. Her er en liten del av gaven hennes, et mixed media bilde jeg laget- akryl, promarkers, decoupage og stempler på lerret. Hun er en kattedame, så håper det faller i smak:)

Ønsker dere en herlig helg! 

#maleri #kunst #stempler #70årslag #akrylmaling #decoupage #promarkers #kreativitet

3 kommentarer

handygirl

31.08.2015 kl.19:45

Det ble så bra :):) Flink du er :)

lykkemisjonen

02.09.2015 kl.00:37

handygirl: Tusen takk :) Moro å være litt kreativ ;)

karimaritas

04.07.2016 kl.23:00

Så flink du er til å lage bilder :) Kjempe fine. Jeg liker å male litt med akrylmaling jeg i også, men er nok dessverre ikke like flink som deg :)

lykkemisjonen

04.07.2016 kl.23:19

karimaritas: tusen takk, så koselig at du syns det. Og veldig moro at du også liker å male! Tror garantert ikke jeg er noe bedre enn deg til å male, bruker en del decoupage/mixed media også, så den katten f.eks er ikke malt, men tegnet for hånd og lagt inn i bildet. Bare syns det er så gøy å være kreativ og prøve seg frem med ulike teknikker og medier!:) Har blitt liten tid til det de siste tre årene, har hatt datteren min hjemme hos meg, men nå skal hun begynne i barnehage til høsten, så da får jeg kanskje vært litt mer kreativ igjen :)

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

41, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits