Iherb-pakke

I går hentet jeg en spennende iherb-pakke på posten, med blant annet mineral foundation pudder fra Physicians formula OG vitamin C- serum. Kan ikke ignorere det faktum at jeg nå har fylt 40, så da må man passe på huden sin ;) Gleder meg til å prøve disse godbitene:)


#iherbpakke #cvitaminserum #mineralfoundation #parabenfri #antirynker #holdesegung #passepåhuden #fylte40 #physiciansformula #devita #skjønnhet #sminke #makeup #hudpleie #skincare #iherb #naturlig #organic #naturligsminke 

Én kommentar

GlamGirl

12.07.2015 kl.18:52

Har du fått testet dem ut - hvordan virker de? :)

lykkemisjonen

12.07.2015 kl.20:42

GlamGirl: Ja, har brukt de jevnlig begge to nå. Digger pudderet, og C-vitaminserumet gir en god følelse, men litt tidlig å si om det har effekt. Men har forhåpninger:)

Ønsker deg en god uke:)

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

40, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits