Litt småtterier på en tirsdag :)

I dag har det skjedd mye her (når jeg sier 'mye' så betyr det mye for meg med ME, ikke at det egentlig er så MYE i en frisk verden). Først var dyrlegen her og ga hunden vår den årlige vaksinasjon, og veslevofsen var flink, hun ga ikke en lyd fra seg da dyrlegen satte vaksinen. *stolt hundemamma* ;)

Deretter hadde jeg besøk av to kjempesøte jenter fra Jehovas vitne. Jepp, du hørte riktig. Mange er av en eller annen grunn redde for å slippe Jehovas vitner inn døra. Som om de skulle skade noen;) Vi drakk te og snakket om åndelige spørsmål i godt over 2 timer. Kjempespennende og interessant. Så gøy å høre hva de tenker og mener og tror:) Anbefaler at neste gang du får noen fra Jehovas vitner på døra, så ta deg tid til å snakke med dem. Kanskje du vil få deg en overraskelse, kanskje du vil syns det er både interessant og spennende og kanskje du vil lære noe nytt :) Å ha samtaler om åndelige temaer og verdier er noe jeg tror vi trenger mer av i denne materialistiske verden:)

Så dro veslemor og jeg ned på kjøpesenteret og handlet litt, og o'boy fant jeg noe dere bare måååå smake: 


Økologisk chips laget på pastinakk, gulrot, rødbeter og søtpotet:) SÅ godt, og ganske sunt sammenlignet med annen chips. Litt dyrt, men SÅ verdt det :)

Så etter i tillegg å ha laget middag, har denne dagen vært i overkant hektisk for meg. Så nå må jeg slappe av. Ville bare innom og ønske dere en finfin tirsdagskveld:)

 #rotgrønnsakschips #sunnchips #Jehovasvitner #åndeligsamtale #dyrlege #vaksinering #chihuahua 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits