Veslegulls første "17.mai" tog:)

Bare innom kort for å si hei. Er sliten etter dagens strabaser, så blir ingen lang kveld. Og ikke noe langt innlegg heller, hehe.
Vesla gikk (les: satt (mest), hehe) i sitt første 17.mai tog med åpen barnehage i dag,og det var SÅ stas, selv om det tok på energien til både liten og stor. Etter toget var vi tilbake i barnehagen, der det var is og kake og frukt og pølser- og lotteri, vesla vant en bok som hun satt og bladde i hele veien hjem :)

Håper dere har hatt en fin og vakker mai- dag :)

#barnehage17mai #veslegull #første17maitog #lotteri 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits