En travel start på uken

Hallo alle flotte sjeler!

Dagen i dag har gått unna. Først var vesleprinsessa og jeg nede hos legen og fikk satt vaksiner på vesla. Alltid litt vondt, stakkars, men heldigvis gikk det fort over. Deretter var det postkontoret for å hente denne godbiten av en iherb-pakke:


I dagens iherb-pakke var det en pose med carobpulver (som jeg bl.a.bruker i morgen-shaken min), en beautyblender, en stk øyenskyggeprimer fra Elf og en flaske med Sea buckthorn olje, som er heeelt super som ansiktsolje;) 

Så handlet vi litt, og så dro vi hjem og tok oss en blund, hehe. Deretter var det middag, før vi måtte avgårde og hente en pakke på post-i-butikk her nede på en lokal Coop. Og så var det foring av veslemor og så legging...og ja, phuh, nå sitter jeg da her og skriver dette og kjenner at vel, dette blir nok ingen sen kveld. Er så trett. Så etter litt kveldsmat (ja, jeg er en sånn som spiser kveldsmat, hehe, er det rart?) og en episode av "Game of Thrones" (yeeey) tror jeg nok jeg snart må finne senga.

Ønsker dere en kjempefin kveld!:)

#iherb #iherbpakke #beautyblender #carobpulver #seabuckthorn #eyeshadowprimer #elf #GameofThrones

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits