Søndagspuslerier

God søndag, godtfolk!

Håper dere har kost dere- ute eller inne i dag. 

Her har vi hatt en herlig avslappende søndag, med "Emil i Lønneberget" i sofakroken med veslegullet, da hun eeeelsker Emil. Er jo så koselig og stas at hun ser på samme Barne-TV som vi gjorde da vi var små:)
Senere har vi også vært ute en tur- vesla syns det var gøy å møkke seg til i sandkassa ;)

Ser forøvrig ut til at kvelden fortsetter i samme sporet- det ligger an til en real TV-kveld i sofaen her i huset, med kakao og popcorn:) Og det trengs, for den kommende uken blir småtravel- i hvert fall for en med ME. Men det skal gå. Får bare hvile godt på sofaen i kveld- det må vel la seg gjøre;)

Ønsker dere en kjempefin søndagskveld!:)

 #familiesøndag #EmiliLønneberget #søndagskos  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits