Filosofi-fredag: viktigst å VÆRE lykkelig eller at folk SER at du er lykkelig?

Ok, her kjører jeg igang verdenspremieren på filosofi-fredag;) Vi går rett på sak, og dagens spørsmål er: 

Hva er viktigst for deg: at folk SER at du har det bra (selv om du ikke nødvendigvis har det) eller at du faktisk HAR DET bra (uten at noen nødvendigvis vet om det)?


Kan du være lykkelig alene på en øy uten at noen vet om det, uten at det dokumenteres på Facebook? Eller er det ingen vits i å være der hvis ingen kan SE hva du opplever, at ingen kan SE at du har det bra? Er det du selv eller andre som definerer om DU er lykkelig? Er du lykkelig kun fordi andre SER at du er lykkelig? Kan man være lykkelig i disse dager uten at det dokumenteres? Er det viktigere å ta bilder av den flotte stranda enn å faktisk OPPLEVE den stranda? 

Håper du vil ta deg tid til å filosofere litt over dette spørsmålet, og gjerne besvare det- enten for deg selv i tankene, kanskje i dagboken din, gjerne her i kommentarfeltet, snakke om det med venner/familie, eller kanskje ta det opp på din egen blogg. Ønsker egentlig bare å oppmuntre alle til å filosofere litt og prøve å bli litt bedre kjent med seg selv og hva de ønsker med livet sitt:)

Ha en kjempegod natt!:)

#filosofifredag #filosofi #filosofiskespørsmål 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits