Bondegårdsbesøk og energibars:)

Hallo alle fine mennesker som stikker innom

Ok, da er heldigvis veslemor frisk og rask igjen, og det er så deilig å ha henne tilbake i sitt sedvanlige gode og skøyeraktige humør. I dag har vi vært på bondegård med åpen barnehage. Veldig koselig:) Vi koste med små lamunger, klappet geiter og kuer og hilste på høner og kalkuner. Både små og store syns det var stor stas:)

 Etter å ha vært i fjøset, var det lunsj før vi fikk kjøre hest og kjerre. Veldig koselig:)

I går fikk jeg forresten nye Luna bars i hus, i smaken Nutz over chocolate (hehe, fiffig navn, ikke sant?), har ikke smakt dem før nå, men hadde lest reviews og tok sjansen- og de er så gode at det er litt vanskelig å tro at de er sunne;)

  

Senere i kveld tenkte jeg å stille et filosofisk spørsmål for de som er interessert i dette. Håper dere vil ta dere tid til å tenke litt over spørsmålet. Dere trenger ikke skrive noe, men tror det er lurt å stille seg selv slike spørsmål av og til, for å lære seg selv å kjenne, og finne sine kjerneverdier. I denne travle tiden, med tidsklemma og kroppspress er det lett å ha fokus på ytre ting, og glemme litt bort hvem man egentlig er. 

Inntil da får dere ha en riktig god fredagskveld:)

#lunabars #bondegårdsbesøk #energibars #filosofiskespørsmål

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits