Neglelakk fra Lindex

Her om dagen gikk jeg til anskaffelse av en lekker blå neglelakk fra Lindex' eget nye sminkemerke. Tror denne heter Blue Sky eller noe. Og den er enda blåere i virkeligheten. Virkelig nydelig.


Og nå er jeg SÅ spent på hvor lenge den sitter på (la den på i går), hvis den sitter godt kommer jeg nok til å investere i flere av lakkene deres, de er billige (ca.40 kr) og de har masse vakre farger. Og best av alt er at lakkene ikke inneholder de verste skadelige stoffene, som ofte kan forekomme i neglelakk. Så håper, håper dette er en vinner ;)

#neglelakk #Lindexbeauty #Lindex

6 kommentarer

Ungmamma98

05.05.2015 kl.17:05

Åååååå så fin farge! Super fin nå mot sommeren <3

Gina angelica

05.05.2015 kl.17:12

Utrolig fresh farge! ha en super dag, setter pris på om du tar en titt innom bloggen min<3

lykkemisjonen

05.05.2015 kl.18:17

Ungmamma98: Takk, ja, syns den var kjempestilig! De har faktisk masse fine farger i den Lindex-kolleksjonen, billige og så langt ser de ut til å sitte bra også:)

lykkemisjonen

05.05.2015 kl.18:19

Gina angelica: Takk for det!:) Skal ta en tur innom jeg :) Ha en kjempefin dag:)

Lilli

05.05.2015 kl.21:03

Så fin farge (:

lykkemisjonen

05.05.2015 kl.21:09

Lilli: takk, ja, syns den var veldig fin. Den er enda litt blåere enn det som kommer frem på bildet. Gøy med bra og billig neglelakk:)

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits