Kokosolje for håret :)

Bare litt "reklame" for verdens beste naturlige hårmiddel:)


Kokosolje er bra for så mye. Og hvis du ikke har oppdaget den ennå, så bør du akkurat nå løpe og kjøpe en krukke! :);) Du skal vite at kokosolje Ikke bare er kjempesunt å bruke i matlaging (mye pga at den inneholder de såkalte mellomlange fettsyrene), men fordi den er antibakteriell så er den er også et supert hudprodukt. Og ikke minst er den et helt genialt og billig alternativ til hårpleieprodukter, den kan brukes som hårkur eller som en leave-in-conditioner.

Selv bruker jeg kokosolje mest som sistnevnte. Det slår enhver balsam ned i støvlene, den er helt naturlig, og håret blir SÅ glansfullt og mykt:) Kokosoljen elsker håret ditt, og håret ditt elsker kokosolje, believe me!:) De er perfekte partnere ;)

Jeg har pleid å bestille kokosoljen min på iherb, men nå har de fått kokosolje på butikken, så ingen unnskyldning for å ikke prøve dette naturens vidunderprodukt, som er mange produkter i ett:)

 

#kokosolje #hårkur #leaveinconditioner #heltnaturlig 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits