Helg i Drøbak og livets mange store spørsmål

Hallo alle friskuser!

Håper alle har hatt en kjempefin helg! Vi har tilbrakt helgen i Drøbak, der vi feiret 40 års dagen til en venn av oss. God mat, skravling,iskrem, soling, spilling (tusen takk til Caroline Berg Eriksen for å anbefale brettspillet "Ryktet går", SÅ moro!), gåturer og litt shopping! Veldig koselig helg. 

Jeg har fundert litt, og siden jeg selv tenker så mye på de store spørsmålene i livet, så syns jeg det hadde vært kjempespennende å ha "filosofi-fredag" der jeg stiller et filosofisk spørsmål her på bloggen hver fredag til alle som ønsker å svare på det, og så kan dere lesere enten svare i kommentarfeltet, svare i en privat dagbok, diskutere det med familien eller venner, tegne det elller skrive om det, eller hva dere måtte ønske. Jeg kommer også selvsagt til å svare på spørsmålene. Hovedsaken er at vi tenker over spørsmålet, filosoferer litt. I denne travle, materielle verden kan de åndelige verdiene ofte komme i bakgrunnen.

Man kan lett miste seg selv litt i all overfloden vi lever i, i alt som skjer, i tidsklemma og forventningspress og kroppsfokus. Vi er så opptatt av kroppen- dens utseende og helse, men hvordan står det egentlig til med vår mentale helse i disse dager? Hvordan står det til med vårt indre? Hvem er vi egentlig? Hva tror vi på? Hva er våre drømmer?Hva gjør oss lykkelige? Hva er våre planer her i livet? Hva tenker vi om fremtiden? Hva gjør vi for andre? Hva gjør vi for oss selv? Hva er våre verdier? Jeg personlig tror det er veldig viktig for oss å ta oss tid til å fundere litt over slike ting. Hva man tenker, tror, håper, drømmer om, hva man funderer på, osv, vil påvirke oss og livene våre i stor grad. Så håper dere kan syns det er en god ide? Gi gjerne tilbakemelding om hva dere syns om et slikt fast innslag på bloggen:)

Ha en kjempefin mandag videre!:)

#livetsstorespørsmål #filosofi #Drøbak #sol #hvemerdu #Verdier #filosofiskespørsmål #fremtid #håp #tro #forandreverden #positivetanker #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lykkemisjonen

lykkemisjonen

39, Oslo

Tusen takk til alle som svinger innom bloggen min! Jeg er ei jente som har mye på hjertet, og som ønsker å dele livets små gleder med alle som vil høre. Jeg har lidenskap for skriving og litteratur, kreativitet i alle dens former, mote, skjønnhet, sunt kosthold og naturlige kroppsprodukter. Jeg er spesielt glad i våren, vannmelon, elefanter, tivoli og sjokolade, og har en forkjærlighet for romantiske filmer, 50/60-tallsmusikk, blomstrete kjoler, den engelske landsbygda, svensk iskrem og glade mennesker. Jeg har en svakhet for alt rosa og glitrende, neglelakker, grand prix, notisbøker og skjerf. Og elsker mine tre vakre stjerner; datteren min, ektemannen min og min lille chihuahuajente <3 Jeg liker å smile og le, og tror at en god latter virkelig forlenger livet og at glede er smittsomt:) Men først og fremst og viktigst av alt, tror jeg på Gud og Hans uforbeholdne kjærlighet til oss mennesker:)

Kategorier

Arkiv

hits